TP-Link TL-PS110U Print Server

TP-Link TL-PS110U Print Server

€ 55,00

1 Artikel op voorraad

Met de printerserver TL-PS110U van TP-LINK kunt u een printer zonder draaiende computer als printerserver delen. U hoeft alleen de TL-PS110U via de USB-poort aan een printer aan te sluiten. Verbind de printerserver met het LAN en u hebt vanaf elke computer in het LAN toegang tot de printer.


Uitstekende compatibiliteit 
De printerservers van TP-LINK zijn voor het overgrote deel compatibel met de printers die op de markt zijn. Tegelijkertijd zorgen wij er ook voor dat onze producten met het oog op nieuwe printermodellen worden geactualiseerd. 

Snel afdrukken 
TP-LINK-printerservers zijn uitgerust met een Highspeed-microprocessor en een USB 2.0-aansluiting om er zeker van te zijn dat de afdrukopdrachten van de gebruiker zowel effectief als snel worden uitgevoerd.

Brede toepasselijkheid 
TP-LINK-printerservers ondersteunen de meeste besturingssystemen, waaronder Windows, Netware, Unix/Linux en MacOS. De TP-LINK-printerservers ondersteunen bovendien een aantal netwerkprotocollen zoals TCP/IP, IPX/SPX, NetBEUI, AppleTalk, LPR, IPP/SMB, RAW TCP, wat hun toepassingsmogelijkheden alleen nog maar uitbreidt.
Verbinding (Ethernet)Ethernet 100Mbps
TypePrint Server
SoortPrinterserver
SKUTL-PS110U
EAN6935364031008

Afdrukken