Dell USB Muis MS111

Dell USB Muis MS111

Bel of mail voor de actuele voorraad

€ 8,95

Dell optische USB-muis - MS111 - zwarte

De USB-muis van Dell™ is een gestroomlijnd, intuïtief invoerapparaat dat u bij uw computerervaring meer comfort en meer controle biedt. Deze muis werkt met een geavanceerde optische-sensortechnologie die bewegingen nauwkeuriger registreert dan een traditionele muis. Gebruiksgemak en een hogere betrouwbaarheid omdat er geen bewegende onderdelen zijn die verslijten of stof en vuil aantrekken, zodat de muis altijd nauwkeurig blijft werken. Dankzij de optische sensor is er geen muisbal meer nodig, zodat de muis op meer oppervlakken kan worden gebruikt. Dit product is getest op en gevalideerd voor Dell-systemen. Dell biedt technische support voor dit product, mits het wordt gebruikt in combinatie met een Dell-systeem.

Drie-knopsmuis voor alle typen computergebruik
Met de Dell MS111 muis met snoer kiest u voor veel prestaties en veelzijdig computergebruik. Met een linkermuisknop, een rechtermuisknop en een schuifwiel is deze muis ideaal voor gaming en surfen op internet. Deze muis met snoer sluit u op uw computer aan via een USB-kabel.

Optische engine biedt een betere respons
De muis gebruikt een optische engine voor het vastleggen van de bewegingen van uw hand. De optische engine heeft een snelle responstijd en een bewegingsresolutie van 1.000 dpi. Dat betekent dat uw bewegingen snel en nauwkeurig worden bijgehouden op uw computerscherm.

Robuust en betrouwbaar
De MS111 is ontworpen met het oog op duurzaamheid en gebruiksgemak. Aangezien de muis geen bewegende onderdelen heeft, zijn er geen onderdelen die verslijten of vol stof raken.

Ontworpen voor gebruik met Dell systemen
Deze muis is ontworpen voor gebruik met alle Dell systemen. Als u de MS111 gebruikt met een Dell computer wordt deze gedekt door de technische support van Dell. De muis vereist geen software.

TypeMuis
Interfaces1 x USB - 4-PIN USB type A
Type apparaatMuis
BewegingsdetectietechnologieOptisch
SKU5Y2RG , 330-9456
EAN4050196380802

Afdrukken